Crunchy flingor a´la dukan

Recept från viktigasidan

180C ugnsvärme
1 äggvita
2 msk havrekli
1 msk vetekli
1 msk kvarg eller kesella
1 msk sötningsmedel
1 tsk kanel, kakao, vanilj eller den smak du vill ha. (Jag tog kanel)

Blanda allt i en skål och bred ut på bakpapper lägg ett bakpapper över och kavla ut det tunt tunt.
Baka i ugnen i ca 15 minuter.
Låt svalna och bryt sen sönder kakan i små flingbitar.

Blir såhär:



Ät med lätt/minimjölk, lättfil eller yoghurt.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

emmalinakan

Har varit dukanare sedan augusti 2011 dock med ett litet uppehåll (en graviditet och lite slappa månader innan och efter). Min startvikt i augusti 2011 var 70 kg. Min startvikt i januari 2013 va 66.9 kg (sen fick jag reda på att jag va gravid). Dagen för barnafödande vägde jag in på härliga 86kg och 2 timmar efter barnafödande vägde jag in på 80,6kg. 13 veckor efter barnafödande vägde jag 69 kg och har sedan legat där runt omkring. Nu blir det nya tag och kroppen ska trimmas inför sommaren, nu kör vi!

RSS 2.0