Nystart - 68,4kg

Tid för en nystart efter allt gott i december och januari. Vägen in på 68,4kg och tanken är att komma ner till 60ish (helst 59 för under 60 känns magiskt) hur som helst, kläderna sitter tajt och magen är lite för mjuk och stor för att vara mysig.
 
Dag 1 frukost:
 
2dl vaniljyoghurt 0,2% + 1,5 msk havrekli, ett ägg och en kaffe med mjölk.
 
Lunch blir omelett
 
Middag blir köttbullar och kvarg.
 
3 dagar attack sen blir det cruise i 56 dagar enligt dukan, vi får dock se hur länge jag håller på vill ju ner till magiska siffran 59.
 
 
 
 
Belöning? Shopping! Första belöningen blir 6 stycker koppar från ica maxi som jag såg igår och de va sååå söta att jag bara måste ha =) Dessa blir minnbelöning efter att jag klarat attack 3 dagar (gäller att sätta realistiska mål ;)
 
 
Nästa belöning blir per avklarad vecka och slutbelöning blir nått fint dyrt =)
 
 

emmalinakan

Har varit dukanare sedan augusti 2011 dock med ett litet uppehåll (en graviditet och lite slappa månader innan och efter). Min startvikt i augusti 2011 var 70 kg. Min startvikt i januari 2013 va 66.9 kg (sen fick jag reda på att jag va gravid). Dagen för barnafödande vägde jag in på härliga 86kg och 2 timmar efter barnafödande vägde jag in på 80,6kg. 13 veckor efter barnafödande vägde jag 69 kg och har sedan legat där runt omkring. Nu blir det nya tag och kroppen ska trimmas inför sommaren, nu kör vi!

RSS 2.0