Omstart igen...

Hej alla läsare!

Och ursäkta för uppehållet som blev utan förvarning.. jag vet inte vad som hände jag bara slutade att dieta och gick ju självklart upp allt igen. Komiskt nog vägde jag nästan exakt som min omstart förra gången, 66.3. Bara 1 hg mindre.. så allt gick jag inte upp ;) nä skämt och sido, nu kör vi igen!

Jag har attackat sedan i onsdags vilket blir 4 dagar idag. Mr Dukan säger 3 jag tänkte köra fem för att jag varit så dum mot mig själv att jag fick starta om. Idag vägen jag 63.4 vilket är en minskning på 2,9 kg. Bara vatten men gött att se resultat direkt.
Mitt mål denna gång är 60 kg Mr Dukan tycker 59,1 men vi får helt enkelt se hur länge jag håller på denna gång. Kan meddela att jag aldrig varit i mer än cruisefasen. Jag har alltså varje gång jag slutat gått från cruise till att äta som jag gjorde innan (vilket ifs inte är jätte onyttigt) och därför gått upp allt. Men tänker nog köra hela vägen denna gången eftersom det inte är så många kg som ska bort. Egentligen bryr jag mig inte om kg det är bara det att byxorna jag köpte när jag hade varit duktig att gå ner allt första gången nu börjar bli riktigt tajta igen så det är egentligen mest därför =)

Kör en uppdatering igen om några dagar så får vi se hur det gått =)

Lev väl

Emmalina

emmalinakan

Har varit dukanare sedan augusti 2011 dock med ett litet uppehåll (en graviditet och lite slappa månader innan och efter). Min startvikt i augusti 2011 var 70 kg. Min startvikt i januari 2013 va 66.9 kg (sen fick jag reda på att jag va gravid). Dagen för barnafödande vägde jag in på härliga 86kg och 2 timmar efter barnafödande vägde jag in på 80,6kg. 13 veckor efter barnafödande vägde jag 69 kg och har sedan legat där runt omkring. Nu blir det nya tag och kroppen ska trimmas inför sommaren, nu kör vi!

RSS 2.0